Het is weer zover. De bekendmaking van de nieuwste Apple iPhone smartphones is weer achter de rug. Op basis van de kale afmetingen van de nieuwste iPhones hebben wij de verstelbare houders aan de verschillende modellen kunnen toewijzen. Hoogst waarschijnlijk komen er wel nieuwe specifieke houders voor de ‘kale’ iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max.

Aangezien meesten van ons toch hoesjes gebruiken, zullen de meesten van ons direct kunnen worden voorzien van een passende Brodit houder. Degene die de voorkeur hebben voor gebruik zonder hoesje, kunnen zich aanmelden en wij zullen hen informeren, zodra de passende houders voor gebruik zonder hoesjes bekend zijn gemaakt.

Uiteraard staan wij u graag te woord bij eventuele vragen. Mocht iets niet helemaal duidelijk zijn, laat het ons weten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *