Vandaag hebben wij voor het eerst een 1 ster beoordeling gekregen.

Hoe vervelend wij het ook vinden en uiteraard hebben geprobeerd dit te voorkomen is het helaas toch tot stand gekomen.

De situatie willen wij via hier inzichtelijk maken.

Dhr Enter had op 20 december de Proclip 855404  besteld en de volgende dag geleverd gekregen. Volgende bestelling volgde op 15 januari, maar omdat het na 16:00 uur was 16 januari verstuurd en 17 januari bij dhr. Enter bezorgd. Maandag 21 januari kregen wij een telefoon van dhr Enter dat zijn Proclip in gebroken toestand zou zijn gearriveerd en dat zou volgens dhr Enter gebeurd zijn door het transport. Hierop vroegen wij dhr Enter om foto’s te sturen van de verpakkingsdoos en de Proclip. Immers om dit bij PostNL te kunnen verhalen hebben wij bewijsmateriaal nodig. Na ontvangst van de foto valt op te maken, dat de doos geen schade vertoond. Zie foto onderstaand.

Het viel ons dus op dat de verpakkingsdoos niet beschadigd was waardoor het bevestigd werd dat een Proclip een breuk kon oplopen. Tevens viel ons op dat de verpakking van de Proclip er anders uitziet dan dat wij het opsturen. Onderstaand een foto van hoe Proclips in zijn verpakkingen verstuurd worden. Dhr Enter claimt dat het zo zou zijn ontvangen, maar dat kan simpelweg niet.

Wij hebben de volgende mail verstuurd naar Dhr Enter.

“Beste Erik Enter,

Ik zal u een aantal kenmerken opnoemen ten opzichte van wat u ons had toegezonden. Zie bijlage voor de verpakkingen zoals deze altijd worden verstuurd.
– Er is geen plastic aan de zijkant van het karton, die wordt omgevouwen in het karton!
– Nietjes worden van de voorkant erin geschoten aan de onderkant van de label.
– Het plastic zit veel strakker om het product, met andere woorden veel minder “losse ruimte”.
– Nooit is het zo lang, de plastic wordt altijd in het karton omgevouwen.
Wellicht dat u met het bovenstaande kunt begrijpen waardoor wij er enige moeite mee hebben.
Ik wil u best ergens mee tegemoet komen, maar het klopt niet dat u de Proclip zo hebt ontvangen.”
Hierop hebben wij de volgende reactie ontvangen.

“Geachte

Even een paar dingen

  • Maak je KLANTN niet uit voor leugenaar zeker niet voor €27.00
  • Maak niet zoveel woorden vuil aan zaken
  • Wat denk je dat dit kost aan negatieve reviews  en overige negatieve feedback
  • We zijn nu al uren bezig

Ik ben er klaar mee Geen retour formulier is andere wegen bewandelen”

Naar aanleiding van het bovenstaande, dachten wij ook van nou beter dat we het afhandelen, dan maar gratis een Proclip opsturen.

Het volgende als reactie toegezonden.

“Beste Erik Enter,

Het is jammer dat het zo moet. Het gaat niet om een orderwaarde en het is ook absoluut niet zo dat ik mij bezig wil houden met dit soort kwesties. Ik krijg er gewoon buikpijn van.
U hoeft het niet retour te sturen, zal ik u daar geld mee besparen. Ik stuur wel een nieuwe op. De Proclip is immers defect, geen reden om het retour te sturen. Het mag milieu vriendelijk verwerkt worden. “
Denkende het probleem is opgelost, blijkt het toch niet helemaal het geval te zijn. Dhr Enter wilde een volledige terugbetaling. Het volgende kregen wij als antwoord.

“Geachte Ik heb natuurlijk al een andere gekocht, ik kan en wil niet wachten tot u eindelijk besluit een nieuwe op te sturen

 

Crediteert u de handel maar gewoon”.

Dit vinden wij raar. Het contact was nog geen 24 uur oud en meneer zou het al elders hebben besteld. Waarop wij het volgende hebben verstuurd.

 

“Beste heer Enter,

Het contact hierover begon sinds gisteren, zo lang heeft dat niet geduurd.
Zou u de orderbevestiging willen doorsturen van uw nieuwe bestelling? “
Die orderbevestiging bleef uit. “Zoek het maar uit, ik ga niets meer terugzoeken of opsturen ben er klaar mee los het wel anders op” Was zijn reactie.
Het anders oplossen was dus met een slechte review plaatsen. Dhr Enter raakt ons hiermee zeker, onze goede naam wordt hiermee aangetast, maar vinden zeker dat wij redelijk zijn geweest. Klantenservice hebben wij hoog in het vaandel, maar vinden ook dat het niet gepaard moet gaan met gratis producten versturen of zomaar terugbetalingen verrichten omdat iemand dat wilt.
In eerder stadium was ons al opgevallen dat meneer in een zeer korte periode twee keer dezelfde Proclip had besteld. Dit hadden wij in een gesprek ter sprake gebracht. Antwoord van dhr. was “Misschien heb ik twee auto’s”. Dat kan natuurlijk.
Hoe dan ook, als meneer met een kapotte Proclip had gezeten, dan waren wij deze aan het vervangen voor een nieuwe en dan is het probleem die wordt aangekaart opgelost.

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *