Martijn Kuipers, de vrachtwagen chauffeur die met plezier en passie zijn werk doet heeft onlangs in één van zijn post vermelding geplaatst over Brodit en Broditcenter. Martijn is een liefhebber en is niks anders dan zéér goed voor zijn dikke vette Scania V8. Alle toeters en bellen heeft de vrachtwagen en geeft zijn wagen veel aandacht. Wasbeurten, poetsbeurten komen regelmatig aan de orde.

In zijn vlogs, waar hij ruim 26k volgers heeft legt hij vaak uit wat hij doet en waarom hij het zo doet zoals hij het doet. Hij neemt de kijker mee in zijn wereldje en doet dat op een leuke en oprecht enthousiaste manier. Zeker het kijken waard. In zijn volgende vlog komt de Brodit houder ook aan de orde, dus dat willen we niet missen.

https://www.youtube.com/channel/UCackKyOTOJ1sY2FL5xjA7sg

Behalve zijn vlogs heeft Martijn uiteraard een instagram pagina (152000 volgers) en daar vertoond hij regelmatig leuke, grappige, interessante en informatieve berichten en verhalen.

https://www.instagram.com/martijnkuipers_v8/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *