Een kleine toelichting met betrekking tot het gebruiken van Brodit voor de eerste keer op basis van vragen die wij zo nu en dan ontvangen.

Wanneer u voor het eerst uw apparaat wilt gebruiken met Brodit, dan heeft u een Brodit Proclip voor uw voertuig en een Brodit houder nodig voor uw apparaat. Los van elkaar dient u te filteren naar uw voertuig en apparaat. Dan krijgt u de mogelijkheden te zien die specifiek zijn geproduceerd voor uw situatie en kunt u uw gewenste keuze maken. Wanneer het een Apple product of een smartphone met een hoesje, dan heeft u nog andere filter opties waar u op kunt kiezen. Zoals voor gebruik zonder hoesje, met laadkabel, uitsparing voor kabel en mocht u het wel met een hoesje gebruiken dan kunt u de breedte en dikte afmeting selecteren. Dit wilt niet zeggen, dat alle filter opties geselecteerd moeten worden.

Voor de tablets zijn er specifieke mogelijkheden om aan een hoofdsteun te bevestigen. Voor iedere auto is er een headrest mount, hier kunnen houders voor de verschillende tablets op gemonteerd worden. Hierbij is het mogelijk om een (multi)moveclip te gebruiken, waardoor de tablet houder snel en eenvoudig erin en eruit kan worden geschoven.

Qua benodigdheden heeft u vaak enkel een goede schroevendraaier nodig. De schroefjes worden met de houders geleverd en mocht de Proclip gap openers nodig hebben, dan zitten deze er ook standaard bij. Doorgaans is het zo dat het bevestigen van de Brodit producten een klusje is van een paar minuten.

Indien er nog andere vragen zijn, dan kunt u ons via de chat direct aanspreken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *