Recent is de webshop van Broditcenter.nl vernieuwd. Het is nog overzichtelijker geworden en niet onbelangrijk mobiel responsive. Verder onderstaand een aantal aandachtspunten die er zijn om de webshop vriendelijker te maken.

In verhouding tot de meeste houders voor verschillende apparaten hebben de Apple iPhone’s altijd veel meer verschillende type houders gekend. De opmerking ‘door de bomen het bos niet meer zien’, kwam dan ook wel eens ter sprake. Om die reden is het mogelijk gemaakt om dieper te filteren. Wilt u een houder met laadmogelijkheid? Gebruikt u het met of zonder een hoes? Indien met hoes, wat zijn de afmetingen? Liever een houder met een uitsparing voor een kabel die u al heeft? Of toch liever een houder met een veermechanisme? Het is niet noodzakelijk om op alles iets te selecteren. Enkel datgene wat van toepassing is.

De pagina van de verstelbare houders heeft ook meerdere filter opties gekregen om de gewenste producten snel en eenvoudig te selecteren. De veermechanisme is hierbij vooral van toepassing voor tablets. De breedte en dikte afmeting is hierbij een zeer belangrijke gegeven. Mocht een houder met laadkabel gewenst zijn, dan is het belangrijk om de type connector aan te geven. Op deze manier worden tal van houders geminimaliseerd naar 1 of twee houders.

De intentie hierbij is vooral om direct de juiste producten te leveren. Immers direct de juiste producten ontvangen staat tot grotere tevredenheid.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *